Workshop: Naar de kern van (jouw) leiderschap (3-daagse workshop).


Situationeel, persoonlijk, effectief, natuurlijk, interactief, transformationeel, gezond, dienend, coachend, vrouwelijk, echt, duurzaam, filosofisch, strategisch, mannelijk, authentiek, energetisch, bestuurlijk, ethisch, zakelijk, spiritueel, facilitair, anticyclisch, geestelijk, innovatief, excellent, opbrengstgericht, integraal, intrinsiek, dienstbaar, innerlijk, gedeeld, creatief, evenwichtig, inspirerend, gedreven, positief, dienend, onzichtbaar, professioneel, … leiderschap

Kan je ook niet meer volgen?

Wil je nog wel volgen?

In hoeverre wil je je laten leiden door de goeroes of de trends?

Telkens zijn er weer nieuwe hypes in het landschap van de workshops en trainingen rond leiderschap en leiding geven. Ga daarom op zoek naar wat voor jou de kern is van leiderschap en wat de kern is van jouw leiderschap?

Luc en Ingrid van Reflections bieden je samen met hun “Paard-ners” een unieke speelruimte om dit zelf te ontdekken en te exploreren.

Wat betekent een leider zijn, leiderschap vertonen, leiderschapskwaliteiten of leiderschapsvaardigheden hebben, leiding geven, leiden, … voor jou?

Is er een gemeenschappelijke betekenis?

Kan je anderen leiden als je jezelf niet leidt?

Bestaat leiden zonder volgen?

Is er een verschil tussen volgen en je laten leiden?

Als iemand leidt, wat volgt hij dan?

Als jij leidt, wat volg je dan?

Kan iemand tegelijk leiden en volgen?

Wat is de kern van jouw leiderschap?

We nemen je mee op een tocht naar een groter bewustzijn en meer inzicht in jezelf en anderen. We leiden de workshop door te volgen wat zich aandient, te verbinden en samen te ballen, weer te geven en daarover reflectie te stimuleren.

De woordeloze reflecties van de paarden van wat mensen doen, denken, voelen, willen… geven stof tot denken, reflecteren en experimenteren. In samenspraak met anderen ga je op zoek naar de kern van leiderschap en de kern van jouw leiderschap.