PAARDENSPEL, SPIEGELSPEL, SAMENSPEL


In deze ‘poot’ van Reflections zetten we paarden in als onze paard-ners om mensen, teams en organisaties te helpen reflecteren over hun eigen doen en denken. We bieden een reflectie- en speelruimte waar inzicht en verandering kan ontstaan in de gewenste richting met respect voor alle betrokken partijen.

Voor individuen, partners, gezinnen:

Je kan bij ons terecht voor individuele begeleiding, groepsbegeleiding, partnerbegeleiding, gezinsbegeleiding. We werken eventueel samen met een psycholoog-psychotherapeut of gezinstherapeut of met een door jou gekozen therapeut, psychiater etc.

Psychotherapeuten en andere therapeuten kunnen beroep op ons en onze paar-ners doen om samen met hen met hun cliënten te werken, of hun praatsessies af te wisselen met sessies in de natuur en met onze paarden.

We hebben een open aanbod van thematische workshops van enkele uren tot  meerdere dagen waaraan je kan deelnemen. En er is een ‘doorgaande’ groep die elke maand bijeenkomt, waar je kan in- en uitstappen (GOOO).

Voor organisaties:

Coaching van medewerkers, leidinggevenden, managers op individuele basis.

Een belevingssessie met onze paard-ners als teammoment.

Een bijkomende assessment i.v.m. talenten rond probleemoplossing, out-of-the-box denken, stressbestendigheid, communicatie, leiderschap, empathie, samenwerking, crisismanagement, etc.

Opleiding van young potentials, van leidinggevenden….

Begeleiding van teams rond de eigen teamwerking en de communicatie met andere teams.

Begeleiding van het managementteam: zitten ze echt op 1 lijn m.b.t. de strategie bvb?